“RUDARI” SUTRA DOČEKUJU SLAVIJU

0
653

“Rudar-Prijedor” u 11. kolu Prve lige Republike Srpske ugostiće “Slaviju” iz Istočnog Sarajeva. U ovoj sezoni ovo će biti treći susret sa “sokolovima” u ovoj sezoni, jedan u Ligi i jedan u kupu 18.09.2019. kada su “Rudari” pobjedili sa visokih 4 : 1.

Strateg “Rudara” lgor Janković smatra da su obje prethodne utakmice bile dobro odigrane, te ne vidi razlog da u subotu njegovi igrači ne pokažu svoj kvalitet i ne uzmu sva tri boda. Što se tiče igračkog kadra, Janković neće moći da računa na Zekanovića i Maksimovića, zbog nakupljenih žutih kartona. Na novinarsko pitanje da li je istina da je prije utakmice sa “Jedinstvom” ponudio ostavku na mjesto trenera, Janković je odgovorio da se radi o dezinformaciji.

lgor Janković, trener FK “Rudar-Prijedora”

– Ne vidim zbog čega bih podnosio ostavku. Prvi put čujem za takve glasine – rekao je Janković.

Da će sva tri boda ostati u Prijedoru siguran je i fudbaler “Rudara” Milan Šikanjić.

Milan Šikanjić

– Što se tiče igrača, pobjeda nam je cilj, bez obzira na kvalitet protivnika, iako oni dolaze motivisani i tražiće će svoju šansu ali, siguran sam da ćemo dati svoj maksimum  a to publika i zaslužuje- poručio je prvotimac “Rudara” Milan Šikanjić.

lz prijedorske ekipe pozvali su navijače da u što većem broju dodu na Gradski stadion i daju podršku svom timu. Utakmica se igra u subotu, sa početkom 14:30 časova.