„TOTAL TV “ PROMOVIŠE PORODIČNE VRIJEDNOSTI

0
1890

Kombi vozilo „Total-a TV “  nalazi se na Trgu  majora  Zorana Karlice u centru Prijedora. Tu će biti do kraja ove nedjelje, tako da svi zainteresovani za uslove besplatne montaže i servisiranja „Totala TV“ informacije mogu dobiti ovdje. „Gledaj svoje omiljene kanale na dva televizora u kući“ slogan je od kojeg Total TV ne odustaje. Osim što nudi najgledanije  sadržaje , bilo gdje u Bosni i Hercegovini,  „Total TV „ nudi i izuzetno jeftin promo paket.

„Total  TV“ promoviše i najveću akciju od svog postojanja.  Tu je besplatna oprema, besplatna montaža, za nove korisnike za 12 mjeseci s  mjesečnom  pretplatom od samo 10, 90 maraka… U sklopu paketa 12 mjeseci besplatno i za drugi televizor.

Svoje vjerne korisnike sadašnje a i one buduće podsjećaju na činjenicu da su ovdje prisutni punih 12 godina. Prvi su imali sportske kanale, sport klubove, ali i programe koji nam polako vraćaju davno zaboravljene porodične vrijednosti i gledanje TV –a u krugu porodice. Tamo gdje je „Total TV“, mobilni telefoni, zbog kojih često nemamo međusobne  komunikacije,  nisu potrebni,  jer se uz „Total TV“ i razgovara. I ono što je bitno je da „Total TV“ uz svoj tim servisera stiže i  u najudaljenija  i  nerijetko vrlo nepristupačna  mjesta. U „Totalu TV“  često promoviše i humanitarne vrijednosti i dio su brojnih humanih misija na području cijele BiH.

Sve informacije zainteresovani mogu dobiti u vozilu „Totala TV“ na Gradskom trgu.