FK “RADNIK-URIJE” GOSTOVAO SPARTAKU IZ SUBOTICE

0
194

Mladi fudbaleri “Radnik-Urija” trećeg dana mini turneje nakog utakmice sa Akademijom iz Segedina odmjerili su snage sa vršnjacima subotičkog  “Spartaka”. Uspješniji u ovom duelu bili su domaćini i očekivano slavili visokih  7-0. Iz tabora Urijaša ističu da su i pored poraza zadovoljni ovim gostovanjima jer napominju “da oba njihova suparnika imaju odlične uslove za rad i formirane selekcije po godištima što kod njih nije slučaj.”

 – Realnost je surova i moramo je prihvatiti takvu kakva jeste. Međutim najbitnije od svega je da smo sa našim sportskim prijateljima koji su učestvovali na našem “Trofeju Urije-Prijedor” učvrstili prijateljstvo koje je za nas jako bitno. Subotičani su Urijaše dočekali jako korektno, domaćinski što je sigurno od ovog srbijanskog i bivšeg Jugoslovenskog giganta bilo i za očekivati. – rekao je Slaviša Kralj.

Pored utakmice malih Urijaša svoje mečeve su igrali pioniri i kadeti FK Krupe sa kojima “Radnik-Urije” ima odličnu saradnju. Pioniri su popravili utisak za razliku od utakmice koju su odigrali u Mađarskoj i odigrali puno bolje tako da su pretrpjeli minimalan poraz od 1-0, dok kadeti nisu imali snage da i drugi dan odigraju veoma zahtijevan meč na visokom nivio kao u Mađarskoj pa su izgubili rezultatom 3:0 od odličnih kadeta Subotice za koju igraju čak dva reprezentativca Srbije.

Kompletna ekipa sinoć je u kasnim večernjim časovima doputovala u Banja Luku a potom i u Prijedor. Urijaši nemaju mnogo vremena za odmor jer ih već sledeće sedmice čeka gostovanje sa renomiranim hrvatskim  klubovima, sa NK “Gorica” u Velikoj Gorici a zatim i NK “Rijeka” iz Rijeke članovima prve HNL lige.

Više fotografija možete pogledati OVDJE!