Po čemu ću pamtiti 2019

0
761

Ivana Iguman, rođena 1980. u Prijedoru, majka jedne divne kćerke..
Fizioterapeut, wellness terapeut i kozmeticar.
Vlasnik masažno-kozmetičkog studia “Panta rhei”, Prijedor.

Najljepša stvar koja vam se desila u 2019?

Mnogo je momenata koje bih mogla navesti: nova putovanja, novi ljudi koje sam upoznala, novi prijatelji, nova saznanja, iskustva i edukacije,mnogo divnih klijenata.. Ali, zasigurno, najbitnija je porodica. Zajednički momenti su, svaki ponaosob, dragocjeni svaki na svoj nacin. Neponovljivi i nenadoknadivi, te je teško izdvojiti neki koji bi bio značajniji od onog prethodnog.
Ako bih morala izdvojiti samo jedan, bio bi to, sigurno, matura moje kćerke.

Najveći uspijeh u 2019?

Kao uspjeh bih, svakako, navela svaki osmijeh i blagoslov zadovoljnog klijenta.

Najveće razočarenje u 2019?

Odlazak dragih ljudi. Neimanje sluha i rješenja za masovne migracije. Usamljene duše. Politika u koju ne želim da se miješam i da me dotiče, ali koja je, ipak, postala neminovnost naših života.

Ličnost godine u 2019?

Ne bih izvojila jednu osobu. Pomenula bih sjajnu ekipu koja je u sjećanje na našeg sugrađanina, prijatelja, svestranog umjetnika koji definitivno zaslužuje da bude upamćen, satkala još jednom divnu priču imenom “SA Fest”

Želja u ponoć?

Ustaljena, ali najmoćnija čestitka: “zdravlje i sreća”.. Volite i dopustite da budete voljeni! Grlite se! Razgovarajte više! Živite! Svaki dan je neprocjenjiv i jedinstven..
… ” i živi!
Sasvim živi!
Ne grickaj kao miš dane.
Široko žvaci vazduh.
Prestiži vetar i ptice.

Jer svaka večnost je kratka…”

Očekivanja od 2020?

Moja očekivanja su više želje nego realnost. Očekujem bajku, čaroliju koja će promjeniti svijest ljudi, situaciju u kojoj se zemlja nalazi i zaustavljanje migracija. Očekujem ozdravljenje svakog pojedinca čije humanitarne brojeve svakodnevno biramo.
Očekujem više osmijeha i ljubavi. Loše stvari su realnosti koje se dešavaju između ljepote življenja. Preskočimo te stepenice i kročimo otvorenog srca u 2020.

Planovi za 2020?

Više ljubavi, druženja i osmijeha. Nova putovanja. Nove edukacije. Nadograđivanje sebe da bih opravdala povjerenje klijenata..