“URIJAŠI” USPJEŠNO ZAVRŠILI OVU GODINU (foto album)

0
1355

U kafe baru “King” na Urijama, sinoć je, upriličena klupska zabava FK “Radnik Urije” koja se tradicionalno održava svake godine a na kojoj se okupljaju članovi i prijatelji kluba. Slaviša Kralj, predsjednik kluba pred oko stotinjak zvanica pozdravio je i prezentovao rad tokom protekle godine za koji je ocjenjeno da je bio i više nego dobar i uspješan, kako na sportskom, organizacionom tako i na finansijskom planu.

Svim prisutnim uručeni su simbolični pokloni a onima koji su tokom godine pomagali klub podjeljene su i zahvalnice.

Posebnom zahvalnicom “Urijaši” su se zahvalili Milenku Đakoviću, gradonačelniku Prijedora i Mladenu Iliću, direktoru FK “Krupa” iz Krupe na Vrbasu. Među brojnim zvanicama pored članstva, igrača, veterana kluba ovom događaju prisustvovali su predstavnici gradske uprave, predstavnici GFS Prijedor, PFS Prijedor na čelu sa Milom Mandićem kao i članom IO NFS BIH iz Prijedora Ranko Vučkovićem.

Za ugodnu tmosferu pobrinuo se bend “Trio Gušti” i Dule Savić a uz mezu i piće zabava je potrajala do ponoći. Urijašima slijedi pauza do 23. janura kada će se nastaviti aktivnosti predviđene za 2020. godinu.

Album fotografija možete pogledati OVDJE!