PO ČEMU ĆU PAMTITI 2019. godinu

0
362

Amira Ganić TO Prijedor, majka, kćerka i supruga.

Najljepša stvar koja vam se desila u 2019?

Osim pobjede na festivalu izviđačke pjesme je i pobjeda ekipe Prijedora u kulinarskom šou “Luk ili med” , kao i doprinos i učešće u Ša festu sa divnim ljudima, a takođe mi je divno i zanimljivo bilo provoditi vrijeme sa Vjekom Kramerom koji je na najljepši način promovisao grad kroz nekoliko emisija “Domaće je domaće”.

Najveći uspijeh u 2019?

Odlazak moje kćerke u Ameriku u ulozi jednog od predstavnika svoje zemlje na Svjetskom izviđackom Jamboree-u na kojem je ove godine učešće uzelo preko 50.000 izviđaca na jednom mjestu.

Najveće razočarenje u 2019?

Naravno da ih je bilo, ali jedno od najvećih razočarenja su ponovne poplave koje su zadesile grad.

Ličnost godine u 2019?

Djeca orkestra harmonika Sky Glory koji su svojim nastupima obilježili ovu godinu nastupajući na različitim događajima i manifestacijama.

Želja u ponoć?

Želja u ponoć je želja za svaki i naredni dan do kraja života…zdravlje jer kad si zdrav onda si i sretan i da nema više poplava.

Očekivanja od 2020?

Naravno da budemo zdravi i sretni.

Planovi za 2020?
Planovi za 2020. godinu su različiti i ovise o okolnostima u kojima se trenutno nalazimo, ali bez plana nema ni budućnosti, a moj plan je jednostavan, truditi se da što više vremena provedem sa najbližim članovima porodice i prijateljima.