PRIJEDOR NA DNU PO VISINI PDV-a

0
891

Saša Bursać, predsjednik GO SNSD Prijedora, danas je komentarišući novinarsko pitanje o pisanju pojedinih portala da će se bivši predsjednik DNS-a, Marko Pavić ponovo kandidovati za gradonačelnika Prijedora rekao da je Pavić ranije najavio da partiju prepušta mlađim.

– Samo ću kratko reći, „riječ je riječ“. Vidjećemo da li će se obistiniti to što pišu ti portali, a pročitao sam i ja, ili će Marko Pavić ostati dosljedan svojim riječima. Ako je to „riječ je riječ“ onda svaka čast s jednu stranu, a s drugu, ako se to zaista obistini, biće jasno zašto smo mi izašli iz ove skupštinske većine i zašto više u ovom gradu ne možemo raditi s njima. Jer kako god se danas dogovorite ne vrijedi i sutra se prekraja, šta mislite da ste završili, niste. I ima više od godinu dana, to sam jasno rekao, tu više nema s kim raditi  – rekao je Bursać .

On je dodao da je ta politika koštala grad Prijedor u smislu da ima najmanji PDV po glavi stanovnika od svih gradova na teritoriji RS-a .

– Imamo mnogo manji PDV nego druge manje lokalne zajednica, negdje smo na dnu.  Imam podatak da je u 2018. godini iz Prijedora iselilo preko 1.800 ljudi, za prošlu godinu još nemamo podatke i zbog tog nam se dešava šta se dešava. Evo to je poruka svim mladim ljudima i onim u DNS-u – rekao je Bursać.