“Miloš Zec & Sky Glory” gostovali u kultnoj „Šarenici“

0
1375

Predstavljeni su kao brend grada Prijedora u kultnoj „Šarenci“. U Beograd je otputovalo njih 15 sa svojim sjajnim harmonikama zahvaljujući Gradu Prijedoru i gradskoj turističkoj organizaciji. Profesor Miloš Zec, dirigent orkestra harmonika „Miloš Zec & Orkestar harmonika Sky Glory“ i čovjek čiji entuzijazam prosto plijeni, kaže da je riječ o nemjerljivom iskustvu.

Na FB profllu ovog orkestra napisao je „da se iskustvo ne može naučiti čitajući, ono se stiče živjeći“, a za Infoprijedor.ba kaže „da je atmosfera na putu i gostovanju bila sjajna“.

– U toku snimanja „Šarenice“ djeca su imala priliku da vide mnoge TV zvijezde. Iako su noć ranije spavali ne više od četiri časa, jer smo na put krenuli u ranim jutarnjim satima, nova i do tad neproživljena iskustva doprinijela su dobro odsviranim kompozicijama – kaže Zec i dodaje da je ovo samo jedno u nizu divnih putovanja.

– Pred nama je još mnogo, mnogo putovanja i nastupa. „Miloš Zec & Orkestar harmonika Sky Glory„ nastavlja da kroči nebeskim prostranstvima – poručuje Zec.

foto: Igor Jauz