Kina matirala EU i Ameriku

0
526

Evo kako je komonist ljevičar XI JIPING prevario pametne Evropljane i Amerikance demokrate. Pred očima cijelog svijeta, odigrali su prekrasnu igru. Prije su dionice tehnoloških kompanija, pripadale Evropljanima i Amerikancima koji su dislocirali svoju prljavu industriju u Kinu. To znači, gotovo polovina prihoda od teške i hemijske industrije, nije odlazilo u kinesku kasu, već na račune ” financijskih morskih pasa” u Evropi i Americi. Zbog situacije u Wuhanu, Juan je počeo opadati, ali Kineska Centralna banka nije preduzela ništa, da podrži Juan.

Bilo je puno glasina da Kina nema ni dovoljno maski za borbu protiv korona virusa. Te glasine i izjava XI JIPINGA, da je spreman zaštititi narod Wuhana blokadama granica, doveli su do velikog pada cijena dionica (44%), kineskih tehnoloških i hemijskih industrija. “Financijski morski psi” , počeli su stavljati na prodaju sve kineske dionice ali niko ih nije želio kupiti, sve dok nisu postale totalno bagatelne. XI JINPING – tada vuče MAESTRALNI POTEZ, čekao je cijelu sedmicu i samo se smješkao na konferencijama za novinare.

A kada je cijena pala, ispod dozvoljene granice, dao je naredbu, da u jednom trenutku, otkupe SVE dionice Evropljana i Amerikanaca! Tada su ” financijski morski psi” shvatili da su PREVARENI i IZIGRANI! ALI, BILO JE PREKASNO! Dionice su već bile i jesu u rukama Kine! Kina ne samo da je zaradila 20 milijardi dolara, nego je ovih dana vratila dionice svojih kompanija u Kinu i postala vlasnica teške industrije o kojoj ovise EU I AMERIKA i sada cijenu fiktira KOMUNISTIčKA PARTIJA KINE!

Sada prihodi od njihovih kompanija ne odlaze van granice Kine, nego ostaju kući! A kineske devizne i zlatne rezerve su sačuvane! Tako su ”F.M.P” ostali zatečeni, a Kinezi su za nekoliko minuta pokupovali za siću, svoje dionice, koje im sada donose…milijarde dolara prihoda! Ovakva sjajna operacija, nije se još dogodila u istoriji svjetske berze!! A VI, o KORONA VIRUSU !… i maskicama uvezenim iz KINE …. ŠAH-MAT”.

izvor