Vrijeđao i psovao policajce, pa fizički nasrnuo na njih

0
535
foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor u utorak su za vrijeme trajanja policijskog časa, oko 20.15 časova na parking prostoru u ulici Kozarska zatekli Boška M. (53) iz Prijedora.

Prilikom kontrole i legitimisanja Boško M. je vrijeđao i psovao policijske službenike, a nakon što je odbio da postupi po naređenju uhapšen je. 

– Prilikom lišenja slobode i preduzimanja službenih ovlašćenja, B.M. je fizički nasrnuo na policijske službenike, kom prilikom su dva policijska službenika zadobila lakše tjelesne povrede-, navedeno je iz PU Prijedor.  

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će nakon kompletiranja predmeta, protiv B.M., biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo ”Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”.

Nezvanično saznajemo da je Boško M. žestoko psovao i vrijeđao policiju, govoreći im j…a vas vaša policija, lopovi, j…m vam mamu … i slično da bi potom kad su rekli da prestane i  prilikom hapšenja pružio aktivan otpor tokom kojeg je jednog policijskog službenika udario glavom, a drugog nogom. Nakon krim obrade Boško M. je pušten da se brani sa slobode. Boško M. od ranije je poznat policiji, nakon što je prije više godina papuču bacio na štićenu ličnost koja je posjetila Prijedor.