Toyota probila ogradu mosta i zaustavila se na krovu u rijeci (foto i video)

0
7770

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka, u mjestu Kamičani, prilikom slijetanja Toyote RAV4  kojom je, kako nezvanično saznajemo, upravljao Hilmija B. (71) iz Prijedora teže je povrijeđena ženska osoba, suvozač u automobilu.

Ona je nezvanično zadobila lom ruke. Po nju i vozača došla su dvoja kola hitne pomoći i odvezla ih u pravcu prijedorske bolnice. Oboje su bili u svjesnom stanju mada na zračnim jastucima ima tragova krvi. Stepen povreda vozača i suvozača Toyote za sada nije poznat, a uviđaj na licu mjesta obavljaju policijski službenici PS za bezbjednot saobraćaja PU Prijedor  nakon čega će biti poznato i više detalja o ovoj nezgodi.

Stigli su i vatrogasci koji su pozvani, kako bi teško povrijeđenu ženu, koja je ostala zaglavljena u automobilu, izvukli van.

Inače Toyota je išla iz pravca Banjaluke. U jednom trenutku iz nepoznatih razloga zaplesala je na cesti, nakon čega je udarila u ogradu mosta i od siline udara potrgala desetak metara ograde i zaustavila se na krovu u riječici.

Kako nam je potvrdila Zvezdana Alendarević, portparol PU Prijedor, nezgoda je prijavljena u 13:20 časova.