POČELO SNIMANJE SEDMOG DIJELA FILMA “DOBRO JUTRO, KOMŠIJA” (video)

0
9581

Glumci iz domaće komedije “Dobro jutro, komšija” ovih dana mogu se vidjeti na Kozari, gdje snimaju sedmi nastavak populamog filma. Dobro uigranoj ekipi pridružili su se i statisti, od kojih su većina penzioneri, a prema riječima scenariste Pere Špadića, publika će i ovaj put uživati u dobrom humoru.
– Dva lika iz serije, nakon dugo vremena, počeli su da rade, i to kao čuvari Nacionalnog parka. Oni dolaze prvi dan na posao, a sticajem okolnosti na Kozaru dolazi i grupa njemačkih turista i tu se dešavaju zgode i nezgode. Oni su se malo izgubili na Kozari i kreće potraga za svima – otkriva Špadić samo dio priče i tvrdi da je radnja dinamičnija nego u svim prethodnim dijelovima tilma.
Zadovoljstvo ne kriju ni glumci. Vjeruju da će ovaj nastavak filma premašiti gledanost svih prethodnih dijelova.

– Ovo je stvamo dobra priča. Film prati dogodovštine Mile i Čede u Nacionalnom parku ”Kozara”. Atmosfera na snimanju je, stvamo, sjajna. Ambijent je sjajan. Vjerujem da će film biti gledan. Što se tiče gledanosti serije i prethodnih filmova, mi ni sami nismo očekivali da će to biti toliko populamo – rekao je glumac Dean Batoz, koji tumači ulogu Mile.
Njegovo mišljenje dijeli i Gordana Milinović, kojoj je povjerena uloga bake Danice. Ona je stekla velike simpatije publike. Prija joj to, a očekivanja od sedmog dijela ove domaće komedije su velika.

– Snimanje ide dobro. Biće mnogo smiješan film. Gledaoci stalno pitaju kada će nove epizode. Naše je da radimo i radujemo se što se ovo publici dopada, jer mi radimo za publiku – istakla je ona.

Na snimanju scena danas je bio i gradonačelnik Prijedora. Milenko Đaković smatra da je zahvaljujući popularnosti filma i serija “Dobro jutro, komšija” Prijedor i te kako promovisan.

– Film i serija su pobrali velike simpatije publike. Scene se, uglavnom, snimaju na području grada Prijedora i tako se prezentuje sam grad i promoviše turistička ponuda grada. Ovo sada se dešava u vrijeme epidemije virusa koorna, ali ova ekipa je vesela i pozitivna. lako je ovo sve ozbiljnija produkcija, ovo je još uvijek niskobudžetni film, ali ja se nadam da će ovo i dalje rasti, u svakom smislu – dodao je Đaković.
Snimanje na Kozari trajaće još desetak dana. Premijera filma očekuje se početkom naredne godine.

izvor