KK “Rudar-Prijedor”- nema ljetne pauze, očekujemo nove pobjede

0
749

Kuglaški klub Rudar Prijedor u nedjelju je završio sezonu 2019/20 učešćem u finalu play off-a 1. Lige RS gdje je poražen od ekipe KK Hercegovac iz Bileće rezultatom 5-3 (3258-3256) i tako završio na drugom mjestu na tabeli 1. Lige RS. Utakmica je odigrana u kuglani SC Borik Banja Luka.

– Našoj ekipi nedostajala su tri čunja da postane šampion Republike Srpske. U veoma uzbudljivoj utakmici, u kojoj je šampion odlučen u poslednjem hicu bolji od ostalih u našoj ekipi  bili su Goran Predojević sa 582 oborena čunja i kapiten Siniša Miljatović sa 562 oborena čunja. Dobrom igrom istakli su se i Željko Mandić sa 547 te Stijepić Zoran sa 544 oborenih čunjeva. – kažu u KK “Rudar –Prijedor” i dodaju da su već nakon prvog bloka Predojević i Miljatović donijeli prednost od 2:0 u setovima i 52 čunja.

U drugom bloku ekipa Hercegovca je izjednačila na 2-2 u setovima uz 4 čunja prednosti za  ekipu KK “Rudar-Prijedor”. U posljednjem bloku Mandić i Stijepić su vodili bitku do zadnjeg hica.

– Stijepić je donio potrebni set poen našoj ekipi, ali je ukupni rezultat čunjeva donio 2 boda ekipi Hercegovca i odlučio šampiona. Naša ekipa ne ide na pauzu tokom ljeta već odmah nastavlja pripremu za sledeću sezonu u kojoj očekujemo da se popnemo stepenicu više – kažu u KK “Rudar-Prijedor”.