IVONA ODICKI TREĆA NA “SLAVLJANSKOM BAZARU” (VIDEO)

0
1382

Prijedorčanka Ivona Odicki osvojila je treće mjesto na Internacionalnom festivalu “Slavjanski bazar” u Vitebsku (Bjelorusija). Na ovaj prestižni svjetski festival kvalifikovala se pobjedom na lzbornom BiH takmičenju, koji je održan u februaru ove godine.

U svoj grad vratila se puna utisaka i bogatija za još jedno muzičko iskustvo.

– Na ovom festivalu nagrade su osvojili pokojni Toše Proeski, zatim Željko Joksimović i Jelena Tomašević kada se takmičila osvojila je treće mjesto. Ponosna sam što sam predstavljala svoju državu. Dobila sam dosta poziva i za neke druge festivale – rekla nam je Ivona.
Ona je učestvovala u konkurenciji mladih pjevača pop muzike uzrasta od 18 do 31 godine, a Elena Kesić iz Mrkonjić Grada u konkurenciji djece od osam do 14 godina.

– Svima poručujem da ne odustaju od svojih snova i svog cilja. Zato što ni ja nisam odustala, dosta sam radila na sebi i postigla ovaj uspjeh. Zaista nisam imala nikakva očekivanja, a osvojila sam treću nagradu na ovako prestižnom festivalu za mlade izvodače – dodala je ona.
Kada se slegnu utisci, Ivona planira da snimi pjesmu, a svoje sugradane i širu publiku možda će počastiti i još jednim coverom. A do tada uživajte u coveru pjesme Marije Šerifović.