Ove godine nema mora, al’ zato je tu Vodeni park u Kozarcu (video)

0
3667

Spas od visokih temperatura uz mogućnost istinskog osvježenja možete dobiti u Vodenom parku u Kozarcu po mnogim jednom od najljepših turističkih bisera šireg dijela Potkozarja. Park se prostire na površini od oko 7.200 kvadratnih metara, a pod vodenom površinom je čak  1-500 kvadrata.

– Tu su tri bazena na tri nivoa, za odrasle i djecu, šest tobogana, tri za odrasle, tri za djecu, potom divlja rijeka, restorani, sportski tereni – kaže vlasnik parka Jasmin Jakupović.

Ističe pravu blagodat Vodenog parka, čistu vodu u bazenima.

– Voda u bazenima je izuzetno čista i iz Instituta za zaštitu zdravlja RS redovno dobijam potvrde da imam najčistiju vodu – dodaje  Jakupović.

Nažalost i pored svih čari koje nudi ovaj Vodeni park korona je učinila svoje. Kozarac je ove godine ostao bez dijaspore što se automatski odrazilo i na posjetu parku u kojem se u ovo doba godine, ranije bukvalno tražilo mjesto više.

– Korona je učinila svoje, u cijelom svijetu pa i ovdje. Ide nekako, pokušavamo da radimo, guramo, borimo se. Na pozitivnoj smo nuli i borimo se da na tom ostane – kaže Jakupović i dodaje da je na bazenu koji je idealan za najmlađe kupače najviše djece s roditeljima.

– Trudimo se da ugodimo domaćim posjetiocima, jer dijaspore nema. Imaju se gdje okupati i osvježiti – kaže Jakupović i naglašava da je bilo šta, kad je riječ o poslu kojim se bavi, a riječ je o uslužnim ugostiteljksim djelatnostima, korona ostavila prilično traga. U takvim uslovima poslovanja nemoguće je bilo šta poslovno planirati.

– Ne postoji ni rezervni plan. Ova godina je jednostavno takva. Bilo bi idealno da se vrati bar ono što sam uložio, u prečišćavaje vode, farbanje.. da mi je to izvući bio bi zadovoljan – kaže Jakupović.

A u situaciji kad je more za 95 odsto naših građana misaona imenica, ne treba mnogo razmišljati. Uz krajišku ljepoticu Sanu i Vodeni park u Kozarcu je najbolje moguće mjesto za kvalitetan odmor i osvježenje u ovim vrelim danima.