Na Malom gradskom trgu upriličena je ljetna promocija električnog mopeda i bicikla, najpopularnijih proizvoda koji su u posljednje vrijeme izašli iz pogona prijedorskog „Ceomex-a“.

Razumljivo je da je ovaj sve popularniji „Cromex-ov“ brend izazvao i velik interes Prijedorčana, jer je riječ o motorima i električnim biciklima koji ubrzano zbog postojećih karakteristika, tehničkih, ali i cijene, osvajaju ne samo domaće već i ino tržište.

Enes Pehlić, direktor „Cromex-a“, pojašnjava da je promocija bila i dobro druženje „Cromex.a“ „MF“ banke, kafića „Downtown“, Auto moto saveza RS, njihovog društva iz Prijedora, a s ciljem da se zajednički promoviše dobra ideja električnog mopeda i bicikla.

-Najviše u kontekstu eko zaštite što je i glavna karakteristika naših električnih mopeda i bicikla koji ne zagađuju sredinu. Ideja je nova, a Prijedor zanimljiv za ovakvu vrstu jedinstvene prezentacije. Računamo da će brojne zainteresovati, jer je zaista kompletna koncepcija prezentacije više nego zanimljiva i po prvi put se dešava ovdje u Prijedoru – kaže Pehlić.

Dragana Macura, referent službe i pomoći informacija AMD Prijedor, naglašava da je AMS RS preko svojih Auto moto društva uvijek spreman da pomogne sve akcije koje su vezane za bezbjednost i preventivu u saobraćaju.

– Tako smo ovom prilikom došli i da podržimo akciju „Cromex-a“ u promociji električnog mopeda i bicikla u našem gradu – rekla je Macura.

Više fotografija možete vidjeti OVDJE!