Svjetski poznat DJ Burak Yeter snimio je promo video o najljepšoj krajiškoj planini Kozari. Video, čije je snimanje završeno jutros, će kroz nekoliko dana biti emitovan na youtubu kanalu ovog holandsko-turskog DJ. Tim povodom danas je s Yeterom razgovaro i prijedorski gradonačelnik Milenko Đaković.

– Koliko sam informisan DJ Yeter stigao je u Prijedor i na Kozaru kako bi napravio promo video koji će biti emitovan na njegovom izuzetno posjećenom youtube kanalu. Ispunili smo sve uslove potrebne za ovo snimanje. Prvi je da Nacionalni park bude nekoliko sati bez posjetilaca, a za drugi nam se posrećilo, bilo je lijepo vrijeme. Posao je završen u saradnji s našim prijateljima iz Prijedora i Banjaluke, materijal je jako dobar i biće predstavljen u jednosatnoj emisiji – rekao je Đaković i naglasio da će sve biti u znaku dobre promocije Nacionalnog parka „Kozara“ i Prijedora. 

DJ Burak Yeter zahvalio se na gostoprimstvu, te ljepotama koje Kozara i Bosna i Hercegovina mogu da pruže. 

– Snimanje na Kozari smo počeli u 6 sati ujutro, s obzirom na ljepotu i vrijeme koje se ukazalo za snimanje. Preko pola miliona ljudi će pogledati ovaj kanal i samim tim smatramo da je to najbolji prikaz i grada Prijedora i ove ljepote – rekao je Yeter i najavio još jedan dolazak u Prijedor, kako bi snimio još jedan video.