Prijedorčanka Ina Marjanović jutros je prilikom odlaska na posao, u kozmetičko-frizerski salom “Om”, u taksiju zaboravila novčanik.

– Vozila sam se taxijem na posao i vjerovatno u žurbi, u automobilu mi je ispao novčanik. Nisam primijetila da ga nema, sve dok me na poslu nisu zvali iz službe HIT taxija da me obavijeste da su u taksiju pronašli moj novčanik i da očekuju da dođem do njihove kancelarije kako bi ga preuzela – priča oduševljena ovim potezom Ina.

Dodaje da je u novčaniku bila određena suma novca i kompletni lični dokumenti.

– Bila sam presretna što sam nazad dobila svoj novčanik, ne toliko zbog novca koliko zbog dokumenata koje bi da nije pronađen morala ponovo vaditi. A za to baš treba vremena – kaže Ina koja se od srca zahvalila HIT taxiju na ovom potezu koji je poželjela podijeliti sa svojim sugrađanima.

Ininu priču potvrdio je taksista Zoran Popović. Kaže da nije odmah primijetio novčanik.

– Putnica je izašla iz taxija, a ja sam tek nakon druge vožnje, prilikom otvaranja vrata ugledao novčanik. U njemu je bila i lična karta, pa sam je uz pomoć FB pronašao, odmah kontaktirao telefonom rekavši joj gdje može da dođe po svoje stvari – kaže Zoran.