“STVARI DOLAZE NA SVOJE MJESTO” Kulenović zadovoljan svojom i formom cijele ekipe

0
510

Pobjedom protiv komšijskog Borca iz Kozarske Dubice (2:0) ekipa Rudar Prijedora je preuzela prvo mjesto na tabeli Prve lige Republike Srpske sa dva boda više od drugoplasiranog Leotara.

Tim iz grada na Sani je pre starta sezone označen glavnim favoritom za titulu i plasman u Premijer ligu, a strijelac prvog gola u subotnjem meču Luka Kulenović kaže da stvari dolaze na svoje mjesto.

– Nismo u nekim utakmicama bili na željenom nivou, ali u poslednja tri meča je sve bilo kako treba, u dobroj smo formi, osvojili smo sedam bodova i sada smo prvi. Moramo da nastavimo ovako, nećemo se opuštati i u svaki meč ćemo da ulazimo maksimalno motivisano i borbeno sa ciljem da pobijedimo – istakao je 20-godišnji napadač.

Njemu je pogodak protiv Borca bio prvenac u tekućoj sezoni.

– Svjestan sam da nisam na početku igrao kako treba, razgovarao sam sa trenerom i ljudima u klubu, ali je sada sve u redu. Posljednje dvije utakmice sam bio starter, došao je i gol, a nadam se da će ih biti još – optimista je Kulenović.

U narednom kolu Prijedorčani idu u goste ekipi brčanskog Jedinstva.

– Nikoga ne smijemo da potcijenimo i tako ćemo ući u susret sa Jedinstvom. Oni jesu u donjem dijelu tabele, ali neće biti opuštanja, želimo pobjedu koja će nas ostaviti na prvoj poziciji i poslije narednog kola – završio je napadač Rudar Prijedora.

izvor