Prijedorski SNSD izbornu trku za lokalne izbore danas je ozvaničio s Malog trga, simboličnim lijepljenjem plakata i predstavljanjem Dalibora Pavlovića, SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika Prijedora, te kandidate za odbornike ove stranke u Skupštini grada. Saša Bursać, nosilac odborničke liste, rekao da je poruka SNSD–a ta da žele da pobijedi grad Prijedor.

– Poruka je da želimo fer i korektnu kampanju. Građanima poručujemo da treba da izaberu najbolje, kako odbornike, tako i gradonačelnika. S ovog mjesta šaljemo i poruku da gradu Prijedoru definitivno trebaju promjene. Mi ih nudimo i to će biti promjene na bolje i to ćemo vrlo brzo dokazati poslije 15. novembra – rekao je Bursać.

Dragoslav Kabić, šef Izbornog štaba SNSD-a, pozvao je danas sve političke protivnike da uđu u jednu fer i korektnu političku borbu.

– Bez korištenja ružnih riječi. Građane Prijedora pozivam da uz poštivanje svih naloženih epidemioloških mjera izađu na izbore i na jedan demokratski način odluče ko će voditi njih i grad Prijedor u naredne četiri godine – rekao je Kabić.

Dalibor Pavlović, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, danas je pozvao sve građane Prijedora da izađu na biračka mjesta i da, kako je rekao, daju svoj glas onim koji žele bolje našem gradu.

– Svi smo građani Prijedora i kao politička opcija, koja je odgovorna i na lokalnom i na republičkom nivou, imamo volju i želju da našim građanima obezbijedimo bolji život u ovom gradu. I to za sve građane našeg grada, bez obzira na njihovu političku, vjersku ili bilo kakvu drugu pripadnost. Samo takvim razmišljanjem, takvim načinom rada uspjećemo ovaj grad dovesti na ono mjesto na kojem smatramo da treba da  bude – poručio je Pavlović s Malog trga i početka izborne utrke.

SNSD na listi ima 35 kandidata za odbornika a na lokalnim izborima ide pod motom “Okupljanje za Prijedor”.