Predizborne poruke Demokratskog narodnog saveza čule su se i u Brezičanima. Da na predstojećim izborima očekuju podršku mještana ove mjesne zajednice, potvrdio je Milenko Đaković, nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Prijedora.

– Gradani nisu zaboravili da smo mi uspješno realizovali više stotina projekata, a postoje objektivni razlozi zbog kojih nije završeno par projekata koje stalno pominju u SNSD-u. Mi smo ponosni na sve što smo uradili u ovih 16 godina i očekujem da će DNS putem svog gradonačelnika i značajnog broja odbornika i dalje voditi ovaj grad – dodao je on.
Mještanima ovog kraja predstavljeni su kandidat ove stranke za gradonačelnika Prijedora Dragutin Rodić i kandidati za odbornike u Skupštini grada Prijedora. Među njima Olivera Brdar-Mirković i Goran Predojević.

– Ovdje je realizovano mnogo projekata i aktivnosti. Kao odbornik, posvetiću pažnju razvoju ne samo Brezičana, već i ostalih sela Dragotinje, Marina, Jutrogošte, Cikota, Volara, Čejreka. Smatram da do sada nismo dovoljno projekata realizovali u nekim od ovih sela – rekla je Brdar-Mirković.

– DNS je uvijek imao podršku iz ovog kraja i sigurno je to cijenio. Brezičani su mnogo ljepše mjesto, iz godine u godinu. Nastavljamo sa razvojom ovog sela i ne sumnjamo u podršku mještana – rekao je Predojević.
Predizborni skup DNS-a u Brezičanima organizovan je u skladu sa svim preporučenim mjerama u cilju sprečavanja širenja virusa korona.

izvor: Kozarski