Apartman “MILLAN”, u vlasništvu Milana Stojića, koji se nalazi u neposredenoj blizini centra Prijedora, u izrazito mirnom naselju. Smatraju da je mir naselja nešto što krasi njihov apartman, a tu je i toplina doma koja se u ovom prostoru može osjetiti na najbolji mogući način.  

Sve što Vam je neophodno nalazi se u blizini ovog apartmana, poručuju iz Apartmana “Millan”. Onim koje se odluče na boravak ovdje informacije ali i potrebnu pomoć, poput preporuke gdje otići, šta vidjeti, gdje naručiti najbolju hranu, ili u krajnjem dobiti pomoć mogu se obratiti vlasniku apartmana i domaćinu Milanu Stojiću koji stanuje preko puta apartmana.

Milan je mirna, komunikativna, prijatna i porodična osoba. On  je, što je za goste apartmana izuzetno bitna informacija, i vrlo odgovorna osoba, tako da mu se možete obratiti u bilo koje doba dana ili noći ukoliko Vam nešto zatreba.

U blizini aprtmana je i mnogo zanimljivih sadržaja. Tu su teniski tereni, preko puta je rijeka Sana u čijoj su blizini sportski tereni, za tenis, odbojku na pijesku. Tu je i šetalište, restoran, kafići i slični ugostiteljski sadržaji. Takođe u blizini apartmana nalaze se marketi, apoteke, pekare, roštiljnice. Ukoliko želite turističke sadržaje, obiđite Spomen kuću “Dr Mladena Stojanovića”, a obavezno i gradsko šetalište, pješačku zonu i centar grada sa  buticima, zlatarama, prodavnicama, marketima, kozmetičkim salonima, drogerijama.

Na 25 kilometara od Prijedora je pravi turistički biser, Nacionalni park “Kozara”, čuvena vazdušna banja s nedirnutom i prekrasnom prirodom. Na ovom mjestu možete istraživati preko 900 biljnih vrsta, koje rastu uz lijepo uređene i obilježene šumske staze, tu je i park “Avantura sa adrenalinskim sadržajima na visini do devet metara.  

U zimskom periodu ljubiteljima skijanja na raspolganju stoje tri ski staze, oprema za iznajmljivanje, ski sanke, ugodni restorani, motel “Bijele vode” sa čuvenom potkozarskom kuhinjom. Ljubitelji istorije mogu pogledati i spomen muzej koji se nalazi u memorijalnoj zoni spomenika na Kozari. Apartmani “Millan“ na raspolganju imaju pavaću sobu, kuhinju s mikrovalnom pećnicom i hladnjakom, TV ravnog ekrana, prostor za sjedenje i kupaonicu s tušem, balkon, terasu, popločano dvorište, besplatan WiFi i besplatan parking. 

Apartman “MILLAN” pruža dobrodošlicu Booking.com gostima od 21. kol. 2019. Prosječna ocjena domaćina 9,8