Dobrim igrama mladi fudbaleri Rudar Prijedora Dragan Bilbija (18), Danilo Marmat (19) i Luka Kulenović (21) su dali veliki doprinos osvajanju titule jesenjeg šampiona Srpske, a samim tim su zapali za oko brojnim menadžerima i predstavnicima klubova iz kvalitetnijih liga, odnosno drugih zemalja.
Neće biti čudno ukoliko neko od njih napusti redove ekipe iz grada na Sani, ali u ovom klubu ne planiraju još da ih prodaju.

– Postoji interesovanje za Bilbiju, Marmata i Kulenovića, u pitanju su klubovi iz Austrije i Srbije, međutim, verovatno je još rano da idu. Njima je potrebna bar još polusezona u našoj ligi, a naš cilj je ulazak u najviši rang – rekao je sportski direktor Prijedorčana Saša Stević.

Kada su u pitanju odlasci ugovori su istekli Marinku Rastoki, StefanuGavranoviću, Dominiku Posariću i Aleksi Dragiću tako da oni u narednom periodu neće nositi zeleno-crni dres. Cilj uprave kluba u zimskom prelaznom roku je da u svaku liniju tima dovede najmanje po jednog kvalitetnog igrača koji će moći da odgovori i premijerligaškim zahtevima.

izvor