foto: MUP RS

Ovo su hrabri policijski službenici, Aleksandar Vukosavljević i Dragan Tambić, koji su sinoć oko 18.20 časova, nakon što je Policijska stanica Prijedor 1 zaprimila anonimnu prijavu da se nepoznata ženska osoba nalazi na prijedorskom gradskom mostu i pokazuje namjeru da skoči, odgovorili ženu da to uradi.  

Nakon razgovora sa policijskim službenicima, N.S.(40) iz Kostajnice je došla na sigurno, a zatim ju je zbrinula Služba hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor. Kako nezvanično saznajemo N.S je u Prijedoru boravila kod prijateljice, a motiv zbog kojeg je imala namjeru da skoči u rijeku je nepoznat.

Ministarstvo i Policijska uprava Prijedor zahvaljuju građanima na saradnji.

– Policijski službenici su ponovo pokazali spremnost i požrtvovanost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske kada je u pitanju spašavanje ljudskih života. Policijska uprava Prijedor zahvaljuje građanima na saradnji jer ovakav vid prijave putem besplatnog servisnog broja 122 doprinosi brzoj i efikasnoj reakciji policije kada je u pitanju bezbjednost građana i imovine i spašavanje ljudskih života – navodi se u saopštenju PU Prijedor proslijeđenom medijima.