Galileo, Jovana, Pavle i Ajna napisali su pismo Djeda Mrazu, objasnili mu s čim žele da ih obraduje i pismo ubacili u reklamno sanduče koje se nalazi pred Hot Kitchen-on, ugostiteljskim objektom u centru našeg grada. I onda se dogodilo nešto zanimljivo. Pisma u sandučetu našli su majstori za pileći i juneći kebab i odlučili da ispune želju svim mališanima koji su ih poslali. Kako objašnjava za naš portal Nedim Musić, poslovođa u Hot Kitchenu-u.

– Ideja da djeca ostave pisamca u sandučić bila je spontana. Vidjeli su sandučić, potrudili se da napišu želje i usudili se da sanjaju. Ko smo mi da ih razočaramo? Drago nam je što su naši gosti danas i što se družimo. Hvala roditeljima koji su ih danas doveli. Mišljenja smo da najmlađe treba usrećiti i to smo pokušali današnjom aktivnošću – kazao je Musić.

Alma Semanić objašnava da su sa  roditeljima po želje i paketiće stigli Galileo, Jovana i Pavle. Ajnu čeka njen paket iz snova.

– Na osnovu tih pisama koje su našli u tom sandučetu Hot Kitchen je pripremio iznenađenja djeci. Da ih počaste i da im požele sretnu ovu godinu. Ovo je prvo, ali naravno ne i posljednje iznenađenje koje svojim sugrađanima priprema Hot Kitchen. Naravno, dobro je biti dobar i uraditi sve da malo gledamo dječji osmijeh – kaže Alma.

Presretna zbog poklon iznenađenja bila je danas Jovana Popović. Dječije iskreno priznaje da joj je mama rekla da napiše pismo.

– Kad sam završila stavila sam ga u sanduče. Od Djeda Mraza sam tražila lutkicu, vodene boje i gumicu za kosu. I to sve sam dobila – otkrila nam je presretna ova skromna djevojčica čiju su želju danas ispunili u Hot Kitchenu.