Na jučerašnjoj sjednici Skupština grada Prijedora usvojila je i odluke o uslugama personalne asistencije, kao i zaključak o utvrdivanju urbanističkog plana za Kozarac za period 2019-2039. godinu, te odluku o osnivanju Teritorijalno vatrogasne-spasilačke jedinice.
Sjednica je prekinuta u 19 časova, jer je to radno vrijme koje je prevideno poslovnikom. Zasjedanje će biti nastavljeno u četvrtak, 4. marta. Tad će se pred odbornicima naći program mjera za sprečavanje i suzbijanje, eliminaciju i istrebljivanje zaraznih bolesti za ovu godinu, te godišnji program mjera sistematske preventivne dezinsekcije i deratizacije.
Biće tu i informacije o realizaciji buždetskih sredstava za poljoprivrednu proizvodnju u prošloj godini, kao i informacija o realizaciji programa korištenja sredstava za podsticaje u preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima.
Na dnevnon redu je i odluka o raspisivanju javnog konkursa za izbor sekretara gradske skupštine, javni poziv za imenovanje dva člana školskih odbora, te raspisivanje konkursa za izbor i imenovanje člana Odbora za žalbe.
Pred obomicima će se naći i odluka o odgadanju izbora za članove mjesnih zajednica.

izvor: Kozarski