Kako nezvanično saznajemo ubijen je Mihajlo Stupar (47) iz Prijedora. Njegovo tijelo pronađeno je jutros pored rijeke Sane u naselju Raškovac. Rezultati istrage pokazali su da se radi o svirepom ubistvu. Kako saznajemo žrtva je tvrdim predmetom pretučena na smrt.

– Tijelo je pronađeno u blizini rijeke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najvjerovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja – rekao je “Novostima“ izvor blizak istrazi.

Policiji je slučaj prijavljen oko 10.05 časova nakon čega je obavljen uviđaj kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Zvezdana Alendarević, portaporl PU Prijedor, potvrdila je da su pronađeni tragovi koji ukazuju na izvršenje krivičnog djela ubistvo. U toku je potraga za počionicima, a preduzimaju se mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Tužilac je naložio obudukciju koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a u Banjaluci.

Kako saznajemo ubijeni je ranije dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima. Prije tri godine završio je u bolnici nakon što su ga trojica Prijedrčana mučili, ponižavali i nožem teško povrijedili.  Tokom napada mu je naneseno više od 15 rana na leđima, lijevoj ruci i nogama. Navodno je imao i sreće, jer je oštrica noža tada samo za centimetar ili dva promašila plućnu maramicu. Trojica aktera poznanika su izboli, jer ih je navodno cinkario policiji. Stupar je prije dva mjeseca izašao iz zatvora.

infoprijedor.ba