Sutra se igra 22. kolo Prve lige Republike Srpske, u kojem „Rudar Prijedor” na Gradskom stadionu dočekuje „Leotar”.
Derbi sa ekipom iz Trebinja dolazi nakon zgusnutog prvenstvenog rasporeda. U prijedorskoj ekipi spremni su za sutrašnji meč, koji vide kao priliku da se dodatno osame na vrhu tabele.

Marko Tešić, pomoćni trener „Rudara”

– „Leotar” nam u goste dolazi u dobroj formi, jer su u jednom dobrom nizu. Razlika između nas je osam bodova, i nadam se da ćemo sutra povećati prednost. Zavisi to i od utakmica koje igraju „Modriča” i „Zvijezda 09”, ali mi očekujemo dobru utakmicu i pobjedu u subotu – rekao je pomoćni trener „Rudara” Marko Tešić.
Pobjeda i tri boda su cilj, poručuju fudbaleri “Rudara”.

Demir Jakupović

Imamo zalihu od osam bodova. Nemamo nikakav pritisak u sutrašnjoj utakmici. Ali idemo na pobjedu, da što više pobjegnemo konkurentima i da lakše ulazimo u utakmice koje su preostale do kraja sezone – rekao je prvotimac prijedorske ekipe Demir Jakupović.
Što se igračkog kadra tiče Matović se vratio u trenažni proces, a očekuje se i povratak Danilovića i Milićevića. Svi ostali su na raspolaganju, osim Topolovića koji će neko vrijeme biti odsutan jer je doživio saobraćajnu nesreću.
Utakmica se igra sutra, 10. aprila, sa početkom u 15:30 časova, a direktan prenos može se pratiti na programu RTRS Plus.

izvor: Kozarski