Spas od nesnosnih vrućina uz mogućnost istinskog osvježenja mnogi su, ovih vrelih dana, potražili u Vodenom parku u Kozarcu koji se prostire na površini od oko 7.500 kvadratnih metara, od čega je pod vodenom površinom oko 1.500 kvadrata.

Jasmin Jakupović, vlasnik Vodenog parka u Kozarcu

– Na raspolaganju su četiri tobogana za odrasle i djecu, divlja rijeka, tri bazena na tri nivoa, ali i sportski tereni. Voda u bazenima je izuzetno čista. Dva puta sedmično radnici iz Instituta za zaštitu zdravlja RS uzimaju uzorke i redovno dobijam potvrde da imam najčistiju vodu u Republici Srpskoj – kaže Jasmin Jakupović, vlasnik Vodenog parka i dodaje da mu je to najvažnije jer i njegova djeca se ovdje svakodnevno kupaju.

Za Vodeni park u Kozarcu čuli su i brojni turisti a ovih dana od kad je bazen počeo s radom najviše ima Banjalučana koji su oduševljeni ovim mjestom, a priliku da se osvježe koriste i Prijedorčani ali i Kozarčani, domaći i oni iz dijaspore kojih je svaki dan sve više i više.

Jasmin poziva sve one koji žele da se rashlade na ovim tropski temperaturama da obavezno dođu a poziva i sve one koji žele da rade i dobro zarade. U restoranima  Vodenog parka i Stare bašte potrebni su konobari i kuvari.

– Već sam ugovorio brojne koncerte tokom ljetnjih mjeseci za šta mi treba i osoblje, najviše konobari i kuvari. Dnevnica za konobare je 60, a za kuvare 90 KM – poručuje  Jakupović.

infoprijedor.ba