JAVOR I DODIK OZVANIČILI POČETAK PREDIZBORNE KAMPANJE (video)

0
1128

Simboličnim lijepljenjem predizbornog plakata u hotelu „Prijedor“ danas je ozvaničen početak izborne kampanje Slobodana Javora, zajedničkog kandidata Koalicije okupljene oko SNSD-a za gradonačelnika Prijedora. Javora podržavaju i Ujedinjena Srpska, Socijalistička Partija, Narodna partija Srpske, Prva SDS, Socijalistička partije Srpske, Narodna demokratska partija i Demos, čiji su predsjednici i predstavnici prisustvovali početku kampanje. Javor je ovom prilikom rekao da mu je velika čast i privilegija biti kandidat za gradonačelnika Prijedora.

– To je ujedno još veća obaveza i odgovornost za naše građane, za ljude koji su me predložili i podržali – rekao je Javor i naglasio  „da je SNSD sa svojim koalicionim partnerima opredijeljen za jednu zdravu i odgovornu politiku.

Milorad Dodik, lider SNSD i srpski član Predsjedništva BiH, rekao je ovom prilikom da su kandidovali ovog mladog čovjeka, Slobodana Javora, u uvjerenju da može da u komunikaciji s građanima, Vladom RS i u okviru svih gradskiih institucija, da novu energiju razvoju Prijedora.

– Prijedor je najbolja opcija da bude u spoju onoga što jeste lokalna i republička vlast. To znaju građani Prijedora, da je tog bilo i ranije, da je DNS tih 16 godina bio u nekom kontaktu, ali je DNS ovaj grad držao kao svoj rezervat i nije dozvoljavao nikakavu mogućnost da se tu učini bilo šta izvan onog što su oni smatrali da je neka vrsta prioriteta – izjavio je Dodik i naglasio  da je zato važno da je došlo do promjene, stvarne promjene  koja se desila na prošlim izborima i kako je naglasio ona će u kontinuitetu biti nastavljena i sada. 

I stav koalicionih partnera je jasan. Zajednička ocjena je da vjeruju u pobjedu Slobodana Javora. 

– I zato smo ovdje okupljeni da mu damo snažnu podršku, ali i da kažemo da ćemo kao Koalicija brinuti o daljnjem napretku i razvoju grada Prijedora – poručeno je s početka predizborne kampanje zajedničkog kandidata Koalicije okupljene oko SNSD-a za gradonačelnika Prijedora.

izvor: Kozarski