Večeras su, u prepunoj sali prijedorskog Pozorišta, poznati srpski glumci Tamara Krcunović i Miloš Timotijević maestralno odigrali predstavu “Scene iz bračnog života”.

Komad je rađen po istoimenoj seriji čuvenog Ingmara Bergmana, jednoj od najgledanijih evropskih serija, a u režiji Ane Tomović.

Priča prati odnos bračnog para, profesora psihologije Johana i njegove supruge Marijane, advokata za razvode. Iako sve djeluje idilično i uređeno, posmatrano sa strane, Bergman razotkriva pukotine i pritajeni nesklad para kojim reflektuju sopstveno iskustvo dvadesetogodišnjeg braka.

Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno razbija se u paramparčad kada se Johan zalubljuje u mladu Paolu.

Tamara i Miloš su izvanrednom glumom publici priredili nezaboravnu pozorišnu večer a oni su ih nagradili gromoglasnim aplauzom. Miloš Timotijević je nakon predstave za naš portal iznio svoje impresije.

– Ovo je fantastično. Publika nas je nestvarno pratila od samog početka do kraja i nije žalila dlanove – rekao je Timotijević i obećao da će uskoro doći u Prijedor sa novom predstavom.

Organizator gostovanja je agencija “Venturo”, a po onom što je publika vidjela večeras na pozornici nije ni čudno što su ulaznice naprosto “planule”.

tekst i foto: infoprijedor.ba