Glumica Tatjana Kecman poznata po maestralnoj ulozi u filmu “Dara iz Jasenovca”  premijerno u Prijedoru u potpuno drugačijem izdanju, sa komedijom “Deset naprema jedan “. Predstava će biti izvedena u Pozorištu Prijedor, 23. juna sa početkom, u 20.00 časova, a Tatjana Kecman u svom autorskom projektu glumi deset različitih tipova žena istovremeno otkrivajući njihove maske, igre i sitne laži.

Tatjana Kecman u predstavi na duhovit način “savjetuje” muškarce kakve pripadnice ljepšeg pola trebaju izbjegavati, a koji je to “idealan” tip žene saznaćete ako pogledate ovu sjajnu komediju. Radnja komada je podijeljena u deset manjih cjelina, a svaka predstavlja ilustraciju jednog ženskog karaktera.

“U predstavi igram deset uloga u kojima publici predstavljam deset različitih tipova žena, a ono što je posebno zanimljivo je to da je svaka od tih uloga popraćena drugačijim dijalektom i adekvatnom muzikom što samu predstavu podiže na jedan viši nivo. Sigurna sam da će publika uživati i da će se prvenstveno dobro nasmijati”, rekla je Tatjana Kecman.

Predstava je do sada je imala preko 1.000 izvođenja širom regiona, Evrope i Australije.

Tatjana Kecman je diplomirala na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.  Igrala je u brojnim predstavama, a na veliko platno je zakoračila sa samo sedam godina kada je ostvarila ulogu u čuvenoj seriji “Osma ofanziva”, Soje Jovanović. Od tada je glumila u filmovima i serijama kao što su  “Podzemlje”, “Bila jednom jedna zemlja”, “Ubice mog oca”, “Žigosani u reketu”, “Pevačica”…..

Posebno zapaženu ulogu ostvarila je u filmu “Dara iz Jasenovca” gdje tumači lik Barte Pulherije, upravnice logora za djecu Jastrebarsko. Organizator gostovanja je agencija “Venturo” i Pozorište Prijedor. Cijena ulaznice je 10 KM, a mogu se kupiti svakog radnog dana na blagajni Pozorišta Prijedor.