Savez nezavisnih socijaldemokrata rješava probleme građana Prijedora i tako će i nastaviti i u budućnosti, poručio je Milorad Dodik, kandidat ove stranke za predsjednika Republike Srpske, na centralnoj predizbornoj  tribini Gradske organizacije ove stranke, koja je večeras održana u ovom gradu.

– Ovo je grad SNSD-a, grad u koji smo uvijek dolazili sa velikom ljubavlju. I očekujemo da će ovaj grad i ovaj put biti na našoj strani. Posjeta koju vidite najbolje govori o tome – rekao je Dodik.

U pobjedu  je uvjerena i Željka Cvijanović, kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Mi u Prijedor dolazimo sa obrazom. I danas smo položili kamen temeljac za novi vrtić, radimo mnoge infratrukturne i komunalne projekte, i nastavićemo to raditi. Volimo Srpsku, volimo svaki njen grad i opštinu. Sigurna sam da to građani Republike Srpske prepoznaju, i mi u ovi pobjedu idemo sa našim narodom – poručila je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a u Izbornoj jedinici 1, Dragoslav Kabić, rekao je da ova stranka uživa veliku podršku u Prijedoru, što će se vidjeti na izborima.

– Prijedor ide prema još jednoj velikoj pobjedi SNSD-a. Ova tribina dokaz je da SNSD vodi ispravnu politiku, kako u Prijedoru tako i u cijeloj Srpskoj. Mi imamo podršku naroda i nadam se da ćemo 2. oktobra slaviti veliku pobjedu – poručio je Kabić.

Večerašnja tribina je znak da je Prijedor rekao “da” SNSD-u i kandidatima za inokosne funkcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović, naveo je kandidat ove partije za Narodnu Skupštinu RS Dražen Vrhovac.

– Prijedorčanima je jasno ko brani i ko štiti Republiku Srpku i jasno su to večeras pokazali – izjavio je Vrhovac.

Kozarski