Fudbaleri “Rudar-Prijedora” danas su odigrali jako dobro i upisali nova tri boda pobjedivši ekipu Drine iz Zvornika.

Ekipa Zorana Bujića je od samog starta krenula ofanzivno a rezultat toga je i go Danila Marmata u sedmoj minuti. Sedam minuta prije kraja prvog poluvremena Keita je udvostručio prednost “rudara” i sa tim rezultatom se otišlo na pauzu.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme sudija Gigović je svirao prekršaj na samoj ivici kaznenog prostora a kapitenu ekipe “rudara”, Nemanji Mariću pokazuje drugi žuti karton i put u svlačionicu. Negodovali su domaći igrači ali sudija Gigović je bio neumoljiv. Zbog prigovora trener Zoran Bujić je zaradio žuti karton dok je pomoćni trener Saša Keranović “pocrvenio” i morao je napustiti klupu. Kad se situacija na terenu i oko terena smirila goste je u igru vratio Filip Blagojević koji je iz slobodnog udarca u 54. minuti smanjio rezultat na 2:1. Iako sa 10 igrača na terenu domaći su imali tri stopostotne šanse i jednu stativu. Trud im se ipak isplatio kada je Momko Kojić u 90. minuti pogodio za konačnih 3:1.

Nakon utakmice trener “Rudar-Prijedora” Zoran Bujić kratko je prokomentarisao za naš portal.

Zoran Bujić, trener “Rudar-Prijedora”

– Sve ono što smo se dogovorili momci su ispoštovali. Naravno da nam je pomogao rani gol i sve je krenulo u pozitivnom smjeru. Ovakvom igrom i zalaganjem u nastavku takmičenja možemo postići puno toga, ali idemo korak po korak – rekao je Bujić i još jednom je naglasio da nije bio zadovoljan današnjim suđenjem.

Album sa fotografijama sa današnje utakmice možete pogledati OVDJE!