Ekipa “Rudar Prijedora” u 9. kolu Prve lige Republike Srpske, u subotu, gostuje kod  “Željezničar Sport Tima” u Banjaluci. Pred prijedorskim timom je težak raspored, i zato je važno da se u narednoj utakmici ide na pobjedu, poručuju iz stručnog štaba.

– U naredna četiri kola mi gostujemo na čak tri utakmice, tako da će nam svaki bod biti od izuzetne važnosti. U naredni meč protiv Željezničara idemo na pobjedu i sa željom da sva tri boda donesemo kući. Rješavamo neke kadrovske problem, stoga se nadamo da ćemo moći računati na našeg novog igrača Da Silvu, a kad se ekipa konačno kompletira mislim da će to sve drugačije i još bolje izgledati, rekao je član stručnog štaba Stojan Janjetović.

Što se tiče zdravstvenog biltena ističe da na neke igrače neće moći računati.

Stojan Janjetović, član stručnog štaba

– Pauzira Nemanja Marić zbog crvenog kartona iz prošle utakmice sa Drinom iz Zvornika i Aleksandar Demonjić zbog povrede, kao i golman Viliam Orlando, ali sutra ćemo znati detaljnije. Bez obzira na ove male nedostatke siguran sam da ko god izađe u subotu na teren pružiće svoj maksimum – zaključio je Janjetović.

Iz “Rudara” poručuju da poznaju kvalitet protivnika, ali da očekuju pobjedu, te da će nastaviti niz dobrih partija koje su pružili u prethodnih par utakmica. 

kapiten Nemanja Pekija

– Što se nas tiče u Banjaluku idemo sa jednim ciljem, a to je da se nastavi ovaj naš niz bez poraza i da ponovimo dobru utakmicu kao protiv Drine. „Željezničar“ je mlada ekipa, koja igra izuzetno napadački fudbal, dosta trče tako da nas sigurno očekuje još jedna prije svega fizički izuzetno teška utakmica. Nadamo se da ćemo uzeti čitav plijen i ostati u vrhu tabele – istakao je kapiten Nemanja Pekija.