U okviru akcije ”Za srećno djetinjstvo”, mališani naselja Topolik dobili su novo  igralište. Radost nisu krili ni roditelji. Mnogo im to znači, jer ovo je naselje sa  mnogo djece.

”Igralište je od velikog značaja za Topolik, jer ovdje živi dosta djece, tako da će ono biti od velike koristi za dobrobit naselja”, rekao je mještanin Rade Obradović.

Dječije igralište u Topoliku finansirala je firma “Topić kompani”, a izvođač radova bilo je preduzeće “Komunalne usluge”.

”Zadovoljstvo je učestvovati u ovako nečemu, jer djeca su najveće blago i njima treba pružiti priliku da imaju sretno djetinjstvo i da odrastaju mirno i spokojno”, ističe Aleksandar Topić.

”Ovo je samo nastavak dobre saradnje ‘Komunalnih usluga’ i privrednika našeg grada i mi smo od prvog dana dio akcije ‘Za srećno djetinjstvo’, koja je pokrenuta prošle godine”, dodao Dalibor Grabež, direktor ”Komunalnih usluga” AD Prijedor.

Igralište u Topoliku obišli su predstavnici Gradske uprave, koji su poručili da će ovu akciju nastaviti i naredne godine.

“Osim u mjesnim zajednicama, završili smo dječija i školska igrališta te terene u šest osnovnih škola. U narednom periodu očekujemo da se još preduzetnika odazove ovoj akciji”, navela je Monja Kasalović, načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora.

U okviru akcije ”Za srećno djetinjstvo”, do sada je otvoreno preko 30 dječijih igrališta.

Kozarski