Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor uputio je danas čestitku učiteljici Milki Mijatović povodom nagrade za najboljeg učitelja koju joj je dodijelilo Društvo učitelja Republike Srpske.

“Ponosni smo i mi na ovo Vaše priznanje jer je to dokaz da u našem gradu postoji tako kvalitetan kadar i tako kvalitetan rad sa našim najmlađim sugrađanima. Profesija kojom se bavite izuzetno je odgovorna i veoma važna, a ukoliko je obavljate na najbolji mogući način, kako Vi to činite, vrijedno je svake pohvale i nagrade.Želim da istrajete u tome i da na buduće generacije prosvjetnih radnika prenesete sve kvalitetne ideje i savjete kako bi bili Vaši dostojni nasljednici”, poručio je Javor.
Učiteljica Milka Mijatović, koja radi u Osnovnoj školi ” Branko Ćopić”, izjavila je da je u prosvjeti već 35 godina. Ona se zahvalila kolektivu svoje škole koji je prepoznao njen rad i predložio je za tu nagradu.
“Ova nagrada mi mnogo znači i to je kruna mog dosadašnjeg rada. Čestitkom gradonačelnika sam prijatno iznenađena i ovim putem se zahvaljujem na ukazanoj pažnji i podršci i to će biti i veliki podstrek za mlađe učitelje i nove generacije”, istakla je Mijatovićeva.
Ova prijedorska učiteljica našla se među najboljim učiteljima iz svih regija Republike Srpske koji su nagradu najboljih osvojili povodom Dana učitelja.

prijedorgrad.org