U prvom meču finala Admiral Bet lige Republike Srpske za košarkaše večeras se u Prijedoru sastaju Prijedor-Spartak i Rogatica.
Prijedor-Spartak je u oba prvenstvena meča porazio Rogaticu i u finalnoj seriji Rogatica traži priliku za revanš. Svjestan toga je trener Danilo Palalić, strateg uspjeha Prijedor-Spartaka.
– Ekipa Rogatice je uz nas najviše pokazala u regularnom dijelu. Radi se o dobrom timu sa dobrim i provjerenim igračima koji već dugo nastupaju na prvoligaškim terenima. Redovni su učesnici završnica u poslednjih nekoliko godina i iskustvo je sigurno na njihovoj strani. Sa naše strane se spremamo za dugu seriju, imamo i mi neke svoje prednosti, i borićemo se. Dobro smo trenirali i vjerujemo jedni drugima. Atmosfera u ekipi je odlična i sa nestrpljenjem čekamo finalnu seriju – izjavio je za naš portal Palalić.
Utakmica se igra večeras od 19 časova, a cjena ulaznice je 3 KM.
Vjerni članovi KK Prijedor-Spartak pozvali su ljubitelje košarke da dođu u dvoranu Mladost i daju podršku voljenom klubu.
Dragoslav Kabić, predsjednik kluba, potvrdio je da će kompletan prihod ove utakmice biti uplaćen za liječenje samohrane majke Danijele Stupar iz Puharske. Finale se igra na tri dobijena meča.

Milan Bogun/Kozarski