Joel Paolo Da Silva

Nastavak saradnje sa “Rudar-Prijedorom” dogovorio je jedan od najboljih fudbalera Prve lige Republike Srpske u tekućoj sezoni, Žoel Paolo da Silva. Ovaj dvadesetosmogodišnji ofanzivac potpisao je ugovor na dvije godine. Da Silva je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Rudar u Prvoj ligi i postigao je 10 golova i današnji potpis pokazuje koliko su ozbiljne namjere “Rudara” u narednoj sezoni.

Veljko Rauš

Da podsjetimo da je prije dva dana i povratnik u redove “Rudara”, Veljko Rauš, produžio ugovor. Rauš je ponikao u “Rudar-Prijedoru. Nastupao je u mlađim kategorijama za FK Borac i FK Vojvodina, da bi se početkom godine vratio u svoj matični klub gdje očekujemo da se u potpunosti afirmiše u seniorskom fudbalu. I Amoah Joseph je prošle sedmice produžio vjernost “Rudaru”.

Amoah Joseph

Amoah Joseph, igrač koji je stigao na polusezoni, a u posljednjih nekoliko utakmica pokazao da će biti ozbiljno pojačanje u veznom redu za sljedeću sezonu.

Edin Kesić

Ugovor na dvije godine je potpisao i Edin Kesić koji polako ulazi u takmičarski ritam nakon povrede i od njega se očekuje da u narednim sezonama bude jedan od nosilaca igre žuto-plavih.

Milorad Bilbij

Sedmog maja i Milorad Bilbija, izdanak omladinske škole “Rudara”, potpisao je višegodišnji ugovor sa FK Rudar-Prijedor. Milorad je jedan od igrača, koji je u tekućoj sezoni dobio šansu i u potpunosti je iskoristio, te je nagrađen novim ugovorom.

Nemanja Raković

Dan prije Bilbije i štoper Nemanja Raković dogovorio je nastavak saradnje sa FK Rudar-Prijedor. Iako trenutno povrijeđen, u “Rudaru” se nadaju da će Nemanja u budućnosti biti jedan od nosilaca igre žuto-plavih.

Marko Šebez

udućnost kluba je i Marko Šebez, jedan od najtalentovanijih igrača u generaciji 2006/2007 u Bosni i Hercegovini, koji je potpisao višegodišnji ugovor sa FK Rudar-Prijedor.

Marko trenutno nastupa za juniorsku selekciju “našeg kluba”Rudara” a već je dobio priliku da “osjeti” čari seniorskog fudbala na pripremama u Medulinu, a od sljedeće sezone će biti punopravan član seniorske ekipe i jedan od igrača na kojima će klub graditi svoju budućnost.