Takmičari taekwondo kluba “LJubija” Prijedor učestvovali su na turniru “Croatia Karlovac Open 2023” koji je okupio 493 takmičara iz 48 klubova iz 12 država. Boje taekwondo kluba “Ljubija” branilo je 23. takmičara koji su osvojili 20 medalja, sedam zlatnih, pet srebrnih i osam bronzanih.

Zlatne medalje su osvojili; Tarik Beganović, Anastasija Stojanović, Andrej Timarac, Nataša Ilić, Nikola Trebovac, Natalija Amanović i Vasilije Vučenović.

Srebrne medalje osvojili su; Elena Bajić, Sofija Vukotić, Mihajlo Jovanović, Žarko Grbić i Branko Japundža, dok su bronzu uzeli; Uroš Guskić, Njegoš Jeličić, Aleksandar Jovanović, Boris Bogunović, Božidar Pilipović, Marko Gnjatić, Marko Jeftić i Stefan Cvijić.

Pored medalja osvojena su i tri pehara za ekipni plasman. Pehar za treće mjesto u sveukupnom plasmanu u kategoriji mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori. Pehar za treće mjesto osvojili su i mali olimpijci A i mali olimpijci B. Petogodišnja Anastasija Stojanović najbolja je olimpijka A. dok je Tarik Beganović najbolji mladi kadet B.

D. Stojnić/infoprijedor.ba