Turnirom u malom fudbalu za žene, počeli su “Dani sporta” u Prijedoru. Učesnici turnira u Dvorani “Mladost” su domaći klubovi “Sloga” i “Prijedor” te “Željezničar” iz Bosanske Krupe.

“Fudbal treniram već tri godine i ovom prilikom bih da pozovem sve djevojčice da nam se pridruže. Fudbal je jedna prelijepa stvar i prelijepa emocija, koja se igra punim i čistim srcem”, poručuje Ana Daničić iz ŽFK “Prijedor”.

“Dani sporta” održavaju se u Prijedoru po drugi put.

“Ovo je jedna od manifestacija u sklopu saradnje Omladinskog savjeta Prijedor i Gradske uprave Prijedor sa OSCE-om, IRB-om i ostalim društveno odgovornim kompanijama i organizacijama koje su voljne da izađu u susret mladima, prvenstveno kada su u pitanju sportski klubovi”, rekao je Ognjen Vukojević, službenik za mlade u Gradskoj upravi Prijedor.

Centralna manifestacija biće održana u ponedjeljak, 28. avgusta, na Trgu majora Zorana Karlice, sa početkom u 18 časova. Tada će biti predstavljeni brojni sportovi, a učestvovaće i prijedorski izviđači. “Dani sporta” okupiće prijedorske sportske klubove kojima je to prilika za promociju sporta, ali i animiranje mladih članova. Manifestacija traje do 30. avgusta, a pokrovitelj je Grad Prijedor uz učešće sportskih klubova sa područja grada Prijedora.

izvor:kozarski