Ako vam treba bilo kakva analiza, najbolje usluge uz velike popuste dobićete upravo u Alfalabu. Alfalab laboratorija u Prijedoru nudi akcijski paket za djecu (KKS+diferencijalna, glukoza i urin uz nevjerovatnih 10.50 KM uz Alfa karticu. Ova akcija traje do 30 septembra.

Inače Laboratorije Alfalab u svom radu primenjuju principe dobre laboratorijske prakse. Opremljeni su najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi sa računarskim sistemom, što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

Alfalab laboratorija pruža mogućnost da izvršite laboratorijske pretrage u udobnosti Vašeg doma. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti doći do njih AlfaLab nudi uslugu dolaska laboranata na Vašu adresu i uzimanja uzoraka za analizu.

Stalni pacijenti Alfalab laboratorije imaju 10% popusta, a šećer i holesterol su svakog petka uz neku analizu gratis. To je dovoljno razloga da svoje povjerenje ukažete Alfalabu. Njihovo ljubazno osoblje vam je na rasoplaganju radnim danima su od 7.00 do 19.00 časova a subotom od 07:30 do 15 časova.

Alfalab će svoje pacijente na vrijeme obavijestiti o novom terminu registracije za ALFA kartice u Prijedoru. Za sve dodatne informacije nazovite njihovo ljubazno osoblje na broj telefona 052 225 634.