MIRA d.o.o. članica KRAŠ grupe iznajmljuje poslovni prostor na Svalama, Prijedor, površine oko 6.500 m2.

Iznajmljuje se poslovni prostor u sklopu poslovnog objekta u vlasništvu MIRA d.o.o. članica KRAŠ grupe koji se nalazi na Svalama u Prijedoru.

Objekat se nalazi uz magistralni put Prijedor – Banja Luka, na izlazu iz Prijedora.

Površina poslovnog prostora koji se iznajmljuje je oko 6.500 m2 na 5 etaža, sa mogućnošću iznajmljivanja i manjeg prostora od ukupne površine.

U prizemlju poslovnog prostorakoji se iznajmljuje nalazi se jedna velika i dvije manje hale, a na prvom i drugom spratu po jedna velika hala. Postoji galerijski dio na najvišim etažama (4. i 5.sprat).

Visina hala u prizemlju cca 9 m, a etaže su visine cca 6 m.

Pristup kamionima osiguran je sa glavne magistralne ceste, a ispred objekta (zapadna strana) ima pristupni asfaltirani plato.

Osim asfaltiranog platoa sa zapadne strane, sa južne strane objekta postoji prostor koji se može namijeniti za parking, stim da nije asfaltiran (podloga sa tucanikom).

Dio objekta koji se iznajmljuje posjeduje dva odvojena sanitarna čvora (sa više WC kabina i tuš kabina) u prizemlju, dok na spratovima sanitarni čvorovi nisu uređeni.

Neki prostori se mogu preurediti za kancelarije.

Prostori su dobro izolovani, nisu klimatizovani, niti grijani.Postoji protivprovalni sistem.

Postoje dva teretna lifta, nosivosti po 3 t koji povezuju dvije velike hale na prva dva sprata.

Voda je tehnička, a struja je dovedena do razvodnih ormara.

Posjeduje riješenu rasvjetu u prizemlju i na prvoj etaži.

Prostori su pogodni za skladištenje.

Za veće potrošače električne energije, potreban je razvod instalacija i dovođenje napojnog kabla iz trafostanice (koja je u vlasništvu MIRA d.o.o. članica KRAŠ grupe).

MIRA d.o.o. članica KRAŠ grupe radi na povezivanju objekta na gradski vodovod i osiguranju pitke vode i dovoljnu količinu za PZ mjere.

Kontakt telefon za dodatne informacije: 052/234-257

https://maps.app.goo.gl/DVCuTEaReMrewfEK7