Fudbalerke “Sloge” Prijedor u prvenstvu Prve lige Republike Srpske za žene pobjeđuju redom. Nakon pobjede od 6:1 na gostovanju kod Lokomotive u Brčkom,u utakmici 3. kola odigranoj u Saničanima “Mladost”iz Rogatice porazile su rezulatatom 8:0 (4:0).
Una Milana Pjević je vodeći gol postigla u trećoj minuti a Nina Latinović je postigla tri gola (7,'27’, 60.minut). Po dva gola postigle su Tamara Jeftić (20’, 68) i Tamara Malenčić (55’, 80’).
Prve nastupe za seniorski tim upisale su djevojcice iz omladinskog pogona Ženskog fudbalskog kluba “Sloga” Kalina Vujasinović, Sumeja Varmaz i Marija Damjanović. Odigrale su dobro.
– Ovom prilikom zahvaljujemo se gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri a našim igračicama čestitam na novim osvojenim bodovima. Zahvaljujemo se našim navijačima za podršci, ističe trener Zvjezdana Mandić.
Djevojke “Sloge”, sa 6 bodova i gol razlikom plus 13, su vodeći klub lige. Prilika za nove bodove je gostovanje djevojaka trenera Zorana Petkovića i Zvjezdane Mandić u Prnjavoru.