Foto: ilustracija

Policija je u akciji kodnog naziva “Kameleon” uhapsila V.J. iz Prijedora kojeg dovode u vezu sa razbojništvom počinjenim 25. novembra ove godine u Banjaluci. Urazbojništvu koje se desilo oko 17.30 ukradeno je 700 maraka i kutija medikamenata. – Preduzimanjem niza operativnih mjera i radnji policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa obavljanjem navedenog krivičnog djela može dovesti V.J. iz Prijedora, koji je uhapšen, a na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjaluci, uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, obavljen je pretres kuće i drugih prostorija u Banjaluci, koje uhapšeni koristio, kojom prilikom je pronađen i oduzet startni pištolj – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluke.

foto: PU Banjaluka

Dodaju da je startni pištolj korišten prilikom obavljanja krivičnog djela.

Osumnjičeni V.J. će danas nakon završene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predano u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako nezvanično saznajemo uhapšen je Viktor Jovanović (39) iz Prijedora.

Kako Srpskainfo saznaje, Jovanić je od ranije poznat policiji. On je prije par godina uhapšen zbog sumnje da je ukrao odjeću i sat u “Delti”

Nikola Morača/Srpskainfo