Na terenima Tenis kluba Dr Mladen Stojanović Prijedor danas završava 17. ITF -World Tennis Tour “Prijedor open 2024” i jubilarni 50. Memorijal „Dr Mladen Stojanović“.
Od 13. maja održani su kvalifikacioni mečevi u kojim je učestvovalo 60-ak takmičara. U glavnom turniru učestvovala su 32 tenisera.

Holandski par Jong Sandor i Rik Miler, četvrti nosioci turnira, pobjedili su u finalu dublova. Rezultatom 2:0 (6:4,6:2) pobjedili su bosansko-hercegovački par Mirza Bašić-Vladan Tadić.
DANAS FINALE U SINGLU
Poljak Pawel Juszcak 7:6 (5) i 6:2, u polufinalu je savladao Dobojliju Andreja Nedića, prošlogodišnjeg pobednika turnira.
U drugom meču Holanđanin Jong Sandor je sa 6:3, 3:6 i 6:3 pobjedio Sebastijana Sorgera iz Austrije.
U današnjem finalu, od 11 časova, sastaju se Jong Sander, drugi nosilac glavnog turnira i švesti nosilac Pawel Juszczak.
Nagradni fond turnira je 15.000 dolara.
Pobjednici pored novčane nagrade osvajaju i 15 bodova na zvaničnoj ATP listi, a finalisti 8. Organizator ovogodišnjeg turnira je Teniski klub „Dr Mladen Stojanović“ Prijedor, a pokrovitelji grad Prijedor i Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske. Generalni pokrovitelj turnira je Arcelor Mital Prijedor.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime