spot_img

Uslovi korištenja

Molimo vas da ne koristite ovu web stranicu ukoliko se ne slažete sa bilo kojim dijelom naših uslova korištenja. Sadržaji portala infoprijedor.ba objavljuju se u najboljoj namjeri, a na osnovu vjerovanja da su relevantni i tačni, sa potpisom izvora ili autora.
Ograđujemo se od odgovornosti za gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posljedica korištenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija objavljenih na portalu ili prenesenih putem maila.
Vlasnik i urednik portala infoprijedor.ba se ograđuje od bilo kakve odgovornosti za proizvode ili usluge koje se nude u reklamnim tekstovima i na banerima objavljenim na stranicama portala.
Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala
SADRŽAJ I USLUGE PORTALA INFOPRIJEDOR
Portal infoprijedor.ba svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju Internet vesti, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja…  Korišćenje sadržaja omogućeno je u skladu sa ovim uslovima korišćenja. Portal infoprijedor.ba zadržava pravo ukidanja i promene izgleda, sadržaja i uslova korišćenja Portala infoprijedor.ba kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni deo Portala infoprijedor.ba, bez obaveze prethodne najave.
AUTORSKA I DRUGA PRAVA
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na domeni infoprijedor.ba mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. infoprijedor.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audiomaterijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene infoprijedor.ba bez izričitog pristanka vlasnika/urednika portala infoprijedor.ba, smatra se kršenjem autorskih prava i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv prekršitelja.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na Portalu infoprijedor.ba povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete od odgovornog urednika zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede. Obaveštenje o eventualnoj povredi, odnosno Vaš odgovor ili ispravka, mora da sadrži opis, vrstu i prirodu neistinitosti, nepotpunosti ili netačnosti prenosa sadržaja, odnosno druge povrede, te lokaciju (tj. URL adresa) ili druge informacije dovoljne za identifikaciju predmetnog sadržaja, kao i instrukcije za njegovo otklanjanje.. Sve pritužbe i prigovore možete slati na e-mail: redakcija@infoprijedor.ba. Materijal poslat na ovaj e-mail će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal infoprijedor.ba nema obavezu postupiti prema njima.
ODNOS S DRUGIM SADRŽAJIMA
Portal infoprijedor.ba sadrži i dokumente, podatke, informacije te veze prema drugim internet-stranicama napravljenim od trećih osoba. infoprijedor.ba nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim internet-stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući one vezane za tačnost, potpunost i dostupnost sadržaja na internet-stranicama kreiranim od trećih lica.
IZMJENE I STUPANJE NA SNAGU
Portal infoprijedor.ba zadržava pravo izmjene i ažuriranja Opštih uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve posljedice koje mogu proizaći iz takvih promjena. Promjene u skladu s Odredbom EU 2016/679, stupaju na snagu trenutkom njihovog objavljivanja na domeni infoprijedor.ba.
Zadnja izmjena: 22.09.2019.