U nizu svečanosti kojima se obilježava Dan i krsna slava Narodne biblioteke “Ćirilo i Metodije” večeras je u gradskoj čitaonici organizovano druženje sa književnicom i novinarkom Vesnom Dedić.

– Nisam prvi put u Prijedoru, na ovom istom mjestu bila sam 2016. godine i vjerujem da će večeras biti još lepše – izjavila je Dedićeva na početku druženja za publikom.

Ona je dodala da su njena druženja sa čitateljkama vrlo netipična, da nisu prave promocije već druženja na kojima se priča o temama iz njenih romana i da nikada nije imala istu promociju.
– Ianče, ovdje se uvijek dobro osjećam i imala sam potrebu da vratim odnosno da stavim na papir sve te emocije vezane za ove krajeve i novi roman koji izlazi 11. juna se 70 odsto dešava na ovim prostorima – rekla je Dedićeva.
Direktor Narodne biblioteke “Ćirilo i Metodije” Gordana Vila potrdila je da se proslava Dana i krsne slave ove ustanove završava sutra, 24.maja kada će u podne biti organizovana dodjela nagrada najvrijednijim čitaocima biblioteke, posjetiocima čitaonice i vjernim saradnicima ustanove.
– Ujedno pozivam sve sugrađane da se sutra na naš praznik besplatno učlane u biblioteku – poručila je Vila.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime