Montažeri salona namještaja Robini na djelu – prostorije Aero-kluba „Prijedor“

Padobranska ekipa Aero-kluba „Prijedor“ prošle godine postizala je vrhunske rezultate na domaćoj, regionalnoj i svjetskoj sceni, uključujući i plasman u finale Svjetskog padobranskog kupa (Skydive World Cup Series/SWCS), treće mjesto u generalnom ekipnom plasmanu u istočno-evropskoj ciljaškoj ligi (East European Accuracy League/EEAL) kao i postizanje novog balkanskog rekorda za ekipe, postignutog na 7. Internacionalnom padobranskom prvenstvu Dubaia (7th Dubai International Parachuting Championship). Od tih sjajnih rezultata koji su ispisali novu stranicu istorije prijedorskog sporta i od sveprisutnosti padobranaca u društvenim mrežama i u medijima informisanja profitirao je i njihov sponzor, prijedorski Robini design d.o.o. firma za projektovanje, dizajn i izradu namještaja po mjeri. Danas su prijedorski padobranci bili u prilici da uživaju u plodovima svog uspjeha, da odgovor sponzora na sjajnu medijsku promociju njihovog brenda vide, opipaju i isprobaju uživo. Salon namještaja Robini isporučio je Aero-klubu „Prijedor“ dio namještaja za prostorije Padobranske sekcije u aneksu metalnog hangara na Aerodromu „Urije“.

Čovjek sa smislom za vrhunski namještaj i vrhunski marketing – Duško Šalabalija (desno) s ekipom Salona namještaja Robini

– Time smo ispunili naše obaveze iz sponzorskog ugovora za prošlu godinu – izjavio je za Info Prijedor Duško Šalabalija, direktor firme. – Za saradnju koja je započela prije par godina, već sada mogu da kažem da će biti nastavljena i u budućnosti. Visoki ciljevi, kao i ostvareni rezultati ovog sportskog kolektiva su reference koju smo prepoznali i koje ćemo svakako nastojati da i dalje podržimo. Nakon onako uspješno završene prošle sezone i sjajnih rezultata Aero-kluba, drago mi je što smo sponzorskom podrškom i mi postali dio jedne nesvakidašnje sportske priče. Jedan od ekskluzivnih izvještaja portala Info Prijedor sa finala Svjetskog kupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dosegao je 111.0000 čitalaca! Koristim priliku da se zahvalim ovim sportistima što su ime “Robini” iznijeli u Svijet i u dalekom Dubaiu kao i na svim drugim takmičenjima po Evropi, ponosno i dostojanstveno promovisali naš Grad.

Zadovoljani rezultatima i ispunjavanjem ugovornih obaveza – Šalabalija (lijevo) i Vujaković (desno) nastavljaju saradnju

– Aero-klub „Prijedor“ je neprofitna organizacija koja nema sopstvene stalne prihode, a ima kako stalne rashode tako i obavezu da se izbori sa skupim padobranskim takmičarskim pogonom, tako da za funkcionalan kancelarijski i drugi namještaj nije bilo mjesta u budžetu. Koristili smo ono što smo imali, djelimično staro i četiri decenije. Padobranska sekcija je nedavno sopstvenim sredstvima renovirala svoje prostorije u aneksu metalnog hangara, a Salon namještaja Robini danas je isporučio i montirao moderan, kvalitetan i funkcionalan namještaj za dio prostorija, tako da je sada sve bljesnulo novim sjajem. Veoma smo sretni zbog toga i nadamo se da ćemo s vremenom na ovaj način namjestiti i ostale prostorije Kluba – rekao nam je vidno zadovoljni predsjednik Upravnog odbora Aero-kluba „Prijedor“ Siniša Vujaković.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime