Slobodan Javor kandidat je SNSD-a za gradonačelnika Prijedora na predstojećim lokalnim izborima, jednoglasna je odluka članova Gradskog odbora stranke, kao i svih 60 predsjednika mjesnih odbora.
Odluka je donesena na večerašnjoj sjednici Gradskog odbora SNSD na kojoj je izabran i Izborni štab SNSD-a Prijedor, za čijeg je predsjednika imenovan Saša Bursać.

– U narednom periodu intenzivno će se pristupiti sastavljanju kvalitetne odborničke liste sa kojom će SNSD Prijedor izaći na izbore – saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Prijedor.

U saopštenju se ističe da SNSD Prijedor u izbornu kampanju ulazi spreman, sa jasnim programom rada i djelovanja s ciljem nastavka intenzivnog tempa rasta i razvoja Prijedora, što je SNSD sa koalicionim partnerima u proteklom periodu pokazao da može.

– Uvjereni smo u ubjedljivu pobjedu kandidata za gradonačelnika Slobodana Javora, koji se u aktuelnom mandatu dokazao kao mlad i uspješan lider, koji radi isključivo u interesu grada i građana Prijedora. Očekujemo da će odbornička lista ponoviti uspjeh od prethodnih lokalnih izbora i imati najveći odbornički klub u narednom sazivu prijedorske Skupštine grada – navodi se u saopštenju.

Članovi Gradskog odbora SNSD-a Prijedor su sa večerašnje sjednice uputili poziv na fer i korektnu političku kampanju svih učesnika u izbornom ciklusu.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime